Lease’m behoort tot een van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland, die onder andere gespecialiseerd is in private lease. Je kunt in ieder geval bij Lease’m terecht voor het huren van elke type auto. Je krijgt daarbij een leasecontract, die duidelijk is en geen kleine lettertjes bevat waardoor je uiteindelijk voor verrassingen kan komen te staan. Het doet er niet toe of je jong of oud bent, een gezin hebt of juist flexibel wil zijn, bij Lease’m kun je altijd terecht voor het huren van de meest geschikte auto’s. 

Private Lease

Lease’m biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om tegen een vast bedrag per maand een nieuwe auto te rijden. Hiervoor wordt er een private lease contract gesloten die minimaal 24 en maximaal 60 maanden kan duren. Daarnaast wordt ook gekeken naar het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. In ieder geval krijg je via Lease’m de mogelijkheid om in een gloednieuwe auto te stappen zonder dat je in een keer een groot bedrag hoeft te betalen. Bij het verlopen van je private lease contract, lever je de leaseauto weer bij Lease’m in. In het Private Lease’m contract is geregeld dat onder andere wordt gezorgd voor de reparatie van het voertuig en onderhoud van de banden. De auto wordt WA + Casco verzekerd en je kunt rekenen op 24/7 pechhulp binnen geheel Europa. 

Zakelijke Lease 

Ook voor het zakelijk leasen van auto’s ben je bij Lease’m op het juiste adres. Lease’m is namelijk onderdeel van MKB lease. De MKB lease biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor de operational lease, financial lease of shortlease optie. Dit zakelijke leasepakket is vooral bestemd voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. MKB Lease onderscheidt zich door heldere voorwaarden en transparantie, maar ook door het persoonlijke advies en contact.

Je contract 

Bij Lease’m is het niet zo dat je plots van de een op de andere dag gebonden bent aan een contract. Op de website kun je hooguit een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Een gesloten contract is pas definitief en bindend, wanneer je deze hebt ondertekend en de bedenktijd van 14 dagen na het ondertekenen is verstreken. Tussentijds kun je niet zomaar wijzigingen laten doorvoeren in het contract. Besluit je het contract vroegtijdig op te zeggen, dan dien je verder ook rekening te houden met een opzeggingsvergoeding die in rekening gebracht zal worden. 

Lease occassions en aanbieding 

Een van de tijdelijke voordelen bij het leasen van een auto bij Lease’m is dat je in aanmerking kunt komen voor een subsidie van € 2.950,- bij het leasen van nieuwe elektrische auto’s. Daarnaast zijn er op de website van tijd tot tijd verschillende aanbiedingen beschikbaar op onder andere voorraad auto’s van dit bedrijf. 


Lease'm Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lease'm.

Bezoek Lease'm

Schrijf een review