Forwardlease

Forward Lease behoort tot een van de grote Nederlandse leasemaatschappijen waar zowel particulieren als ondernemers terecht kunnen voor het leasen van diverse modellen en type voertuigen. Twee belangrijke leasevormen die aangeboden worden zijn Private Lease en Zakelijke Lease. Het voordeel dat je meekrijgt als je een auto least bij dit bedrijf is dat je kunt rekenen op persoonlijk contact en advies en alle zaken worden professioneel geregeld. 

Private Lease

Het Private Leasen van een voertuig bij Forward Lease betekent dat je tegen een vast maandtarief in een auto naar wens kan rijden. Je hoeft daarbij geen grote investering te doen en je hoeft je gedurende de leaseperiode geen zorgen te maken om zaken als wegenbelasting, verzekeringen, verwisselen van banden en herstel van schade. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de 24/7 hulpdiensten binnen Europa (indien nodig) en je kunt binnen 48u over vervangend vervoer beschikken als je voertuig je in de steek laat. Het enige waar je nog voor moet betalen is brandstof. 

Zakelijke Lease 

Ben je ondernemer en ben je voor langere of korte tijd toe aan vervoer voor je onderneming? Dan ben je bij Forward Lease op het juiste adres. Je hebt hier de mogelijkheid om te kiezen uit diverse leasepakketten zoals de operational lease, financial lease en shortlease. Als ondernemer kun je ook gebruik maken van de sale en leaseback optie van Forward Lease. Je kunt dan de auto’s van je onderneming verkopen aan Forward Lease en deze terug in de gewenste vorm leasen. Het voordeel hiervan is dat je ook meer liquidatie vrijmaakt voor je onderneming. Bij Forward Lease zijn er kortom een aantal voordelen die het leasen van een voertuig met zich meebrengt voor jou en je onderneming. 

Je contract 

Het leasen van een auto brengt ook met zich mee dat je een overeenkomst zult aangaan met Forward Lease. Dit contract is voor een bepaalde tijd en je zult een bepaald bedrag per maand moeten betalen. In het contract staat ook aan welke regels jij en Forward Lease zich moeten houden. Personen die vanwege de een of andere reden hun leasecontract eerder willen beëindigen kunnen dat, maar dan wordt er wel een opzegvergoeding in rekening gebracht. De opzegvergoeding bedraagt maximaal 50% van de nog resterende leasetermijnen.

Lease occassions en aanbieding 

Bij Forward Lease kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor het leasen van gebruikte auto’s. Dit valt onder de noemer Occasion lease. Met deze vorm van leasen hoef je geen langdurige contracten te sluiten, je kunt een occasion ook voor een kortere periode leasen. Het voordeel van occasion lease bij Forward Lease is dat de occasion altijd op voorraad is, je kunt de auto voor een kortere periode leasen en is in sommige gevallen voordeliger dan een nieuwe auto leasen.


Forwardlease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Forwardlease.

Bezoek Forwardlease

Schrijf een review