Athlon is een leasebedrijf dat een grote focus heeft op de mobiliteit van haar klanten. Dit bedrijf is niet alleen in Nederland actief, maar ook in andere delen van Europa. Bij dit autovehuurbedrijf kun je auto’s zowel zakelijk als privé leasen. De Athlon privé lease biedt daarbij verschillende aspecten zoals de soort auto, het contract, aantal te rijden kilometers per jaar en de extra modules die je erbij wilt hebben. De zakelijke lease geeft je als ondernemer de mogelijkheid om via Athlon Essential online een voertuig te leasen. Het gaat hier om een leasing  van 1 tot 72 maanden met de mogelijkheid voor eenvoudige uitbreiding van je contract.

Private Lease

Athlon biedt je de mogelijkheid om flexibel, voordelig en zonder zorgen een auto te leasen tegen een vast maandbedrag. Je hebt daarbij de mogelijkheid om een geheel nieuwe auto te leasen of een tweedehands auto. Het leasen van een auto in privé houdt bij Athlon in dat je alleen een vast bedrag per maand kwijt bent. Dit bedrag is inclusief onderhoudskosten, eventuele reparaties, apk, pechhulp en verzekeringen. Het enige wat je nog moet doen is je auto tanken of elektrisch laden. Het doet er verder niet toe of je nu op zoek bent naar een stads- of gezinsauto, elektrische auto of goedkope occasion: je hebt een ruime keuze uit leaseauto’s van alle merken bij Athlon.  

Zakelijke Lease 

Ook ondernemers komen helemaal aan hun trekken bij Athlon. Zij krijgen tegen voordelige tarieven de mogelijkheid om auto’s en bedrijfswagens te leasen. Ook in dit geval kun je als ondernemer kiezen voor een elektrische auto of eentje die op brandstof rijdt. De pakketten van Athlon zijn verder niet alleen bestemd voor ZZP’ers en MKB’ers, maar ook voor grote bedrijven. Je kunt daarbij kiezen voor de Full Service Lease optie, Shortlease, Second drive, Vanlease en Employeelease. 

Je contract 

Alvorens je plaats kunt nemen in een leaseauto van Athlon, dien je wel eerst het aangeboden lease contract getekend te hebben. In dit contract kun je onder andere terugzien wat je verplichtingen zijn als huurder van de auto en wat de verplichtingen zijn van Athlon. In het contract zul je zowiezo bepalingen terugzien die betrekking hebben op onvoorziene reparatiekosten, dure verzekeringen of hoge belastingen. Alles is inbegrepen in je leasecontract. Je betaalt een vast bedrag per maand en weet dus precies wat je autokosten zijn. 

Lease occassions en aanbieding 

Zowel voor de private lease gebruikers als de zakelijke klanten zijn er diverse aanbiedingen beschikbaar op de website van Athlon. Een van de aanbiedingen is bijvoorbeeld dat je korting krijgt op het maandbedrag dat betaald moet worden voor een auto. Daarnaast kunnen ondernemers elektrische auto’s huren met 12% tot 16% bijtelling. 


Athlon Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Athlon.

Bezoek Athlon

Schrijf een review