Snappcar.nl is een private auto-lease bedrijf, dat zich erop focust om auto’s en mensen, bij elkaar te brengen. In Nederland staan namelijk grote hoeveelheden auto’s stil. Terwijl een groot aantal mensen geen auto heeft. Daar komt Snappcar bij kijken.

Dit bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met bemiddeling in het delen van voertuigen tussen particulieren. Een ieder kan zijn of haar auto via de website van SnappCar verhuren en daarvoor een financiële vergoeding ontvangen. Om dit verzekeringstechnisch mogelijk te maken, wordt de autoverzekering van de verhuurder voor de vastgestelde huurperiode vervangen door een tijdelijke verzekering van SnappCar. Op de website van SnappCar wordt voornamelijk de Private Lease optie geboden. 

Private Lease

De Private Lease optie van SnappCar biedt je de mogelijkheid om voor een afgesproken termijn en tegen een vast bedrag per maand een auto te leasen. Je geniet daarbij van flexibiliteit tegen een scherpe prijs. Het bedrag dat je maandelijks voor de auto betaald is inclusief onderhoud, reparaties, allrisk verzekering en wegenbelasting. Het grootste voordeel is dat je extra inkomsten krijgt door je leaseauto via SnappCar te verhuren. Bij het leasen van een auto hangt de prijs onder andere af van de type auto, kleur en eventuele andere opties die je kiest. 

Zakelijke Lease 

Bij SnappCar zijn er geen zakelijke lease opties beschikbaar. Je kunt wel gebruik maken van de private lease opties dit dit lease bedrijf te bieden heeft.  

Je contract 

Een leasecontract bij SnappCar ga je aan voor de duur van 24 tot 60 maanden. Wil je het contract tussentijds beëindigen, dan kan dat echter pas na 12 maanden. Je zult daarbij ook een deel van de afkoopsom moeten betalen. Als je wat meer flexibiliteit wil, dan kun je tegen een extra fee kiezen voor de optie waarbij je je contract na 12 maanden gratis kunt beëindigen. Let wel dit kan alleen in geval je te maken krijgt met een eventueel ontslag of echtscheiding. 

Lease occassions en aanbieding  

Bij SnappCar is het ook mogelijk om auto’s op basis van de occasion lease optie te leasen. Dit bedrijf levert namelijk occasions van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je met een gerust gevoel op pad met je nieuwe auto. Op de website van SnappCar zijn een aantal occasions beschikbaar die je tegen een voordeliger tarief kunt leasen. 


SnappCar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SnappCar.

Bezoek SnappCar

Schrijf een review