IKRIJ.NL is een private auto-lease bedrijf dat onderdeel is van Wittebrug Lease. Dit autoverhuurbedrijf heeft de deskundigheid in huis voor alles wat betreft het leasen van voertuigen. Dat bevat de levering, onderhoud, reparatie en schadeherstel van voertuigen. Met verschillende partners is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en een van de beste die er zijn in Nederland. IKRIJ.NL werkt onder andere met een ‘geen gedoe’ policy. Zo vallen vaste maandtarieven, voordelige investeringen, auto-inruil en kortingen allemaal onder het ‘geen gedoe’ policy van dit bedrijf. Hieronder meer over de private- en zakelijke leasepakketten van IKRIJ.NL 

Private Lease

Bij IKRIJ.NL ben je onder andere terecht voor het private leasen van gloednieuwe auto’s alsook jong gebruikte auto’s. Dit bedrijf heeft kortom een groot aanbod aan auto’s en occasions die je kunt huren voor korte en lange termijn. De occasions van dit bedrijf betreffen auto’s die speciaal voor jou zijn uitgezocht, die zo goed als nieuw worden afgeleverd. Het gaat in dit geval om unieke auto’s waarvan maar één exemplaar van beschikbaar is. Je hebt bij IKRIJ.NL echt geen gedoe bij het leasen van een auto. Tegen een vast maandtarief hoef jij niet na te denken over zaken als motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud, etc. Eén van de belangrijke voordelen van private lease is dat je geen grote investering nodig hebt om in jouw ‘nieuwe’ auto te rijden.  

Zakelijke Lease 

Bij IKRIJ.NL heb je naast private lease ook de mogelijkheid om auto’s zakelijk te leasen. Als ZZP-er kun je bijvoorbeeld een auto particulier leasen als je onderneming langer als 12 maanden bestaat. Om te kunnen beoordelen of je als bedrijf in staat bent de auto maandelijks te betalen, zal van je worden gevraagd om de jaarcijfers over het laatste boekjaar aan te leveren. Bij een positieve beoordeling kun je binnen de kortste keren in een nieuwe auto rijden zonder al te veel daarvoor te hoeven betalen. 

Je contract 

Voordat je in een lease auto van IKRIJ.NL kunt rijden dien je eerst een leasecontract te tekenen. Dit contract is pas definitief als de 14 dagen bedenktijd voorbij is. Na deze periode bestelt IKRIJ.NL jouw private lease auto bij de dealer. Na deze 14 dagen is het uiteraard mogelijk om je contract aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld als je je jaarkilometrage of de looptijd van het contract voor privé lease wilt aanpassen. Elke wijziging geldt daarbij voor de hele looptijd van het contract voor privé lease. Wil je het contract eerder beëindigen, dan kan dat alleen nadat de eerste 12 maanden zijn verstreken. IKRIJ.NL rekent een vergoeding van 35% van de resterende termijnen bij auto private lease.

Lease occassions en aanbieding 

Een van de tijdelijke voordelen bij het leasen van een auto bij IKRIJ.NL is dat je in aanmerking kunt komen voor een subsidie van € 2.950,- bij het leasen van een nieuwe elektrische auto en €2.000 voor een gebruikte auto. Daarnaast zijn er op de website van tijd tot tijd verschillende aanbiedingen beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. 


IkRij.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over IkRij.nl.

Bezoek IkRij.nl

Schrijf een review