Alphabet is een groot bedrijf die in ruim 19 landen is gevestigd met een wagenpark van maar liefst 650.000 voertuigen. Het is onderdeel van BMW group en werd in 2016/2017 uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland door de Vereniging Zakelijke Rijder. Bij het leasen dien je alleen een vast bedrag per maand te betalen en de wagen te tanken. Voor de rest heb je geen omkijken naar de auto.

De bestaande prijzen zijn gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar. Je kunt dat aanpassen naar jou persoonlijke situatie en wens. Ook zijn de prijzen inclusief de meeste kosten bij een auto zoals afschrijving, reparaties, onderhoud, verzekering, belasting, pechhulp etc. Als je eenmaal een auto naar smaak hebt uitgekozen ben je al snel onderweg in een splinternieuwe wagen!


Alphabet private lease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alphabet private lease.

Bezoek Alphabet private lease

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.

Leasemaatschappijen