Alphabet private lease

Alphabet Lease is een groot bedrijf dat in ruim 19 landen actief is met een wagenpark van maar liefst 650.000 voertuigen. Het is onderdeel van de BMW group en werd in 2016/2017 uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland door de Vereniging Zakelijke Rijder. Wil je een auto leasen bij dit bedrijf, dan dien je alleen een vast bedrag per maand te betalen en de wagen te tanken. Voor de rest heb je geen omkijken naar de auto.De bestaande prijzen zijn daarbij gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar. Je kunt dat aanpassen naar jou persoonlijke situatie en wens. Ook zijn de prijzen inclusief de meeste kosten bij een auto zoals afschrijving, reparaties, onderhoud, verzekering, belasting, pechhulp etc. Als je eenmaal een auto naar smaak hebt uitgekozen ben je al snel onderweg in een splinternieuwe wagen. 

Private Lease

Alphabet Lease is voornamelijk gericht op het bieden van Private Lease pakketten. Tegen een vast maandbedrag kun je al in een nieuwe auto van dit bedrijf rijden. De auto mag je zelf uitkiezen op de website van dit bedrijf en je ziet dan ook wat het maandbedrag per auto is. Nadat je je lease contract hebt getekend wordt de nieuwe auto direct besteld bij de dealer. Zodra je in het bezit bent van de auto begin je met betalen voor de auto. Het bedrag is inclusief de kosten voor gebruik van de auto.  inbegrepen. Je krijgt een Allrisk autoverzekering, je hoeft geen motorrijtuigenbelasting te betalen oftewel wegenbelasting, de auto wordt regelmatig onderhouden, reparaties worden indien nodig uitgevoerd, je kunt rekenen op vervangend vervoer en hulp bij pech onderweg. 

Zakelijke Lease 

Bij Alphabet Lease worden er geen Zakelijke Lease pakketten geboden. Wil je daar toch gebruik van maken, dan kun je de Alphabet Private Lease mogelijkheden overwegen. 

Je contract 

Bij het leasen van een voertuig ga je een leasecontract aan met Alphabet Lease. Je gaat namelijk een contract aan voor een langere periode. Mocht je vanwege de een of andere reden besluiten om de auto eerder in te leveren dan contractueel afgesproken, dan mag dat absoluut geen probleem zijn. Je dient er wel rekening mee te houden dat je een opzeggingsvergoeding zult moeten betalen. 

Lease occassions en aanbieding 

Naast Private lease ben je hier ook terecht voor de Occasion Private Lease optie. Je kunt dan jong gebruikte auto’s huren tegen redelijke tarieven. Dit is een perfecte oplossing als je de auto slechts voor een korte periode nodig hebt en niet wilt wachten op de levering vanuit de fabriek, waar levertijden hoog oplopen. De auto’s verkeren in een goede staat en zijn allemaal maximaal 3 jaar oud. 

Naast de Private Lease mogelijkheden kun je via Alphabet ook elektrische auto’s leasen. Het voordeel van deze auto’s leasen is dat je in aanmerking kunt komen voor een subsidie van maximaal €2.950,-


Alphabet private lease Reviews

  Alphabet is waardeloos

  Telefonisch onbereikbaar, voicemail wordt niet op gereageerd, e-mail al helemaal niet.
  Wachttijd op reparatie auto ruim 5 maanden, schade eigen fietsendrager wordt ook niet verhaald op tegenpartij.

  Sterke punten
  Horen, zien en zwijgen

  Zwakke punten
  Er is totaal geen service en de medewerkers zijn onbereikbaar.

Bezoek Alphabet private lease

Schrijf een review