ŠKODA Private Lease

Skoda is al sedert 1992 actief in Nederland en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grote spelers op de markt van autolease bedrijven. Bij dit bedrijf ben je onder andere terecht voor het Private Leasen en Zakelijk Leasen van diverse voertuigen. Zowel particulieren als ondernemers hebben het voordeel dat ze tegen de voordelige tarieven van Skoda in het bezit kunnen geraken van een nieuwe Skoda voertuig. De tarieven zijn all in, het enige waar je voor moet betalen is je brandstof, verkeersboetes (eventueel) en je parkeerbonnen. 

Private Lease

Ben je toe aan een nieuwe auto, maar beschik je niet over voldoende financiële middelen om een auto te kopen? Breng dan een bezoek aan de website van Skoda en maak gebruik van de Private Lease mogelijkheden van dit bedrijf. Tegen een vast all-in maandbedrag kun je bij Skoda zorgeloos rijden in een auto naar keus. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken om restwaarde, verzekering, belasting en het onderhoud. Met Private Lease heb je alles in één keer geregeld. 

Zakelijke Lease 

Ook als ondernemer ben je terecht bij Skoda voor het zakelijk leasen van voertuigen. Je kunt daarbij kiezen voor de Skoda Financial Lease, Operational Lease of Short Lease pakketten. Als ondernemer heb je het voordeel dat je over je liquide middelen kunt blijven beschikken doordat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren voor de aanschaf van voertuigen. Je betaald slechts een maandbedrag per auto en het enige waar je nog voor moet betalen zijn je brandstofkosten. Het maandbedrag dat je betaald is inclusief afschrijving, afleverkosten, schade en reparaties, verzekering met all risk dekking, BTW, wegenbelasting, pechhulp, onderhoud bij merkdealer en vervangend vervoer na 24 uur

Je contract 

Bij Skoda kun je contracten aangaan vanaf 1 maand. In de contracten is geregeld wat de verplichtingen zijn van het bedrijf alsook van de persoon die het contract aangaat. Over het algemeen ben je verplicht de bepalingen in het contract na te leven. Echter kunnen omstandigheden zich voordoen waardoor je genoodzaakt zult zijn om je contract aan te passen of vroegtijdig te beëindigen. Zowel het aanpassen en vroegtijdig beëindigen van je contract is mogelijk. Je dient er wel rekening mee te houden dat er eventuele administratiekosten in rekening gebracht kunnen worden. 

Lease occassions en aanbieding 

Wil je een jong gebruikte auto van Skoda leasen? Dan kun je een bezoekje brengen aan Das WeltAuto. Hier worden de auto’s rechtstreeks geleverd vanuit Skoda dealers. De auto’s die geleverd worden zijn grondig nagekeken en goed onderhouden. Je hebt dus de zekerheid dat je in een veilige en betrouwbare auto kunt plaatsnemen na het tekenen van je Occasion Lease contract. Het aangaan van een Occasion Lease contract brengt als voordeel met je mee dat je minimaal zes maanden garantie krijgt, de onderhoudshistorie van de auto is bekend, je kunt gebruik maken van de 14 dagen omruilgarantie en veel meer. 


SKODA Private Lease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SKODA Private Lease.

Bezoek SKODA Private Lease

Schrijf een review