Toyota Private Lease

Toyota Private Lease is een Nederlandse autoleasebedrijf, dat het voor zowel particulieren als zakelijke klanten mogelijk maakt om tegen voordelige tarieven auto’s te leasen. Je bent hier terecht voor diverse personenauto's alsook bedrijfsvoertuigen van het merk Toyota. Bij het leasen van een auto kun je kiezen voor de Toyota Private Lease, Zakelijke lease of Occasion lease pakketten. 

Private Lease

Met de Private Lease optie van Toyota heb je de mogelijkheid om tegen een voordelig maandbedrag te rijden in een nieuwe Toyota voertuig. In het bedrag dat je moet betalen is inbegrepen wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en pechhulp. Je kunt een Private Lease contract bij dit bedrijf aangaan voor de duur van 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de looptijd, des te lager het maandbedrag. Het bedrag hangt ook af van de type auto die je kiest en het aantal kilometers per jaar. Op de website van Toyota Private Lease is er een compleet overzicht van alle voertuigen die je kunt leasen. 

Zakelijke Lease 

Ook als ondernemer kun je terecht bij Toyota Private Lease voor het leasen van voertuigen. Het doet er daarbij niet toe of je nu ZZP’er bent, MKB’er of juist grote ondernemer. Als ondernemers heb je de mogelijkheid om auto’s te leasen op basis van de financial lease en operational lease pakketten. De bedrijfswagens kunnen volledig op maat geleverd worden, er is een vate aanspreekpunt bij je Toyota dealer, je komt in aanmerking voor de 24/7 pechhulpservice en indien nodig wordt gezorgd voor vervangend vervoerd. Bij het leasen krijg je verder standaard 10 jaar garantie tot 200.000 kilometer. 

Je contract 

Bij Toyota Private Lease ga je eerst een contract aan voordat je in een nieuwe auto kunt rijden. In het contract kun je terugzien waar je recht op hebt, wat je verplichtingen zijn en wat onder de verantwoordelijkheid van het bedrijf valt. Mocht je bijvoorbeeld meer kilometers hebben gereden aan het eind van het jaar dan je hebt opgegeven, dan moet je rekening houden met extra kosten. De brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten betaal je zelf. Aan het eind van je contract bestaat de mogelijkheid om je lease auto over te kopen. Mocht je je contract vroegtijdig willen opzeggen, dan kan dat zonder extra kosten bij ontslag of inkomensverlies door onverwachte omstandigheden. 

Lease occassions en aanbieding 

Ben je toe aan een nieuwe voertuig, maar hoeft het niet per se nieuw te zijn? Dan kun je middels de Occasion Lease van Toyota ervoor kiezen om een jong gebruikte Toyota voertuig te leasen. Auto’s van het merk Toyota staan bekend om hun betrouwbaarheid en stevigheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je snel in de problemen zult geraken met je voertuig. Naast betrouwbaarheid staan deze voertuigen ook bekend om hun lage onderhoudskosten, zuinige brandstofverbruik en afschrijving (hoge inruilwaarde). Toyota’s behoren namelijk door hun technische vooruitstrevendheid tot de zuinigste auto’s ter wereld. Genoeg reden dus om een gebruikte Toyota te leasen. Je geeft minder uit en kan toch in een auto rijden die niet langer dan drie tot vier jaar gebruikt is. 


Toyota Private Lease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Toyota Private Lease.

Bezoek Toyota Private Lease

Schrijf een review