Justlease is een vrij jonge maatschappij die zich bezighoudt met het leasen van voertuigen. In Nederland zijn er bijkans 5.000 mensen die al profiteren van de aangeboden diensten van Justlease. Behalve de lease van auto’s houdt Justlease zich ook bezig met de lease van fietsen.

Justlease kent 4 soorten lease; de privatelease, zakelijke-, premium private-, en fietsen lease. De private lease biedt tal van voordelen. Zo krijg je een volle tank benzine, onderhoud, vervangend vervoer, pechhulp, verzekering en nog veel meer.

De Premium private lease heeft dezelfde voordelen als private leasing en meer. Meer als in meer klasse. Hier gaat het om de stijl tegen betaalbare prijzen met alle voordelen. De auto’s van premium private zijn klasseauto’s zodat je in stijl en heel elegant, mobiel kunt zijn.

De zakelijke lease geeft je de voordelen van het gemak om online te leasen. Er wordt hier vooral rekening gehouden met de overwegingen van een ondernemen om te kopen of om te leasen. Het gemak van een telefoontje of email kan al zorgen dat je met de zakelijke lease goed op weg bent.

In Nederland is het fietsen een belangrijke transportmiddel. Daarom houdt Justlease hier rekening mee door ook fietsen te leasen aan zij die dit prefereren. Je hebt hier geen financiële verrassingen, je krijgt een splinternieuwe fiets zonder te kopen en je krijgt een lage leasetarief.


Justlease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Justlease.

Bezoek Justlease

Schrijf je eigen review