SEAT Private Lease

SEAT Private Lease is een lease bedrijf die voor bedrijven en particulieren een abonnement op maat heeft. Alle voordelen voor iedereen dus! Je kunt makkelijk een splinternieuwe SEAT auto rijden, tegen een zachte prijs, en alle voordelen. Het gemak van jouw vervoer ligt in handen van SEAT Private Lease!

Private Lease is een SEAT Lease bedrijf  voor iedereen. Dus ook als je geen bedrijf hebt, kun je genieten van alle voordelen. Private lease bij SEAT heeft als doel: extra voordeel voor de klant met een en méér genieten van het leven. De splinternieuwe SEAT auto blijft op naam van het bedrijf, terwijl je maandelijks een kleine vergoeding betaald.

De maandelijkse kosten zullen afhangen van het aantal gereden  kilometers die je kiest en de gekozen periode van je abonnement. Jij zorgt alleen nog voor de benzine, de rest doen wij. Het bedrijf bezit een Keurmerk Private Lease voor extra zekerheid.  Na je abonnement lever je de auto gewoon weer in, of leas je weer een nieuwe SEAT.

Dit bedrijf heeft de deskundigheid in huis voor alles wat betreft het leasen van voertuigen. Dat bevat de levering, onderhoud, reparatie en schadeherstel.  Behalve de vele voordelen bij het leasen zelf, zijn de beschikbare auto’s erg voordelig. De voertuigen zijn lux en modern.


SEAT Private Lease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SEAT Private Lease.

Bezoek SEAT Private Lease

Schrijf je eigen review