SEAT Private Lease

SEAT Private Lease is een leasebedrijf dat niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren een abonnement op maat heeft. Je kunt makkelijk een splinternieuwe SEAT auto rijden, tegen een zachte prijs, en alle voordelen. Dit bedrijf heeft de deskundigheid in huis voor alles wat betreft het leasen van voertuigen. Dat bevat de levering, onderhoud, reparatie en schadeherstel.  Behalve de vele voordelen bij het leasen zelf, zijn de beschikbare auto’s erg voordelig. De voertuigen zijn lux en modern.

Private Lease

Particulieren kunnen op eenvoudige wijze via de website van SEAT het aanbod voertuigen bezichtigen en een Private Lease contract met dit bedrijf aangaan. Je betaald daarbij een vast maandbedrag en je kunt rijden in een splinternieuwe SEAT voertuig. Het enige waar je nog voor moet betalen is brandstof. In het tarief dat je maandelijks betaald is inbegrepen, wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de SEAT-dealer. Het mooie van SEAT is dat je al een auto kunt leasen voor 1 maand, 12 maanden of 48 maanden. 

Zakelijke Lease 

Ben je ondernemer en toe aan uitbreiding van je wagenpark? Dan ben je bij SEAT op het juiste adres. Bij dit bedrijf kun je als ondernemer kiezen voor een financial lease pakket, shortlease, operational lease of leasen als zzp’er. Het verschil tussen operational lease en financial lease is dat je bij operational lease nooit eigenaar wordt van het voertuig, terwijl dat wel het geval is bij financial lease. 

Je contract 

Alvorens je in een SEAT kunt rijden dien je wel eerst een lease contract te tekenen. Dit contract sluit je af voor een bepaalde periode en bevat de verplichtingen van jou als klant en SEAT zelf. In de meeste gevallen is je contract kosteloos opzegbaar als je het door onverwachte omstandigheden niet meer kunt betalen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. Aan het einde van je lease contract hebben huurders de mogelijkheid om hun ex- lease auto over te kopen. 

Lease occassions en aanbieding  

Ook bij SEAT kun je terecht voor het leasen van occasions. Als je op zoek bent naar een tweedehandse auto van SEAT, dan kun je terecht bij Das WeltAuto occasion. Dit zijn auto's van officiële SEAT-dealers, waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit en de beste service. Het voordeel van occasions is dat je te maken krijgt met een lagere aanschafprijs, je hebt een lagere afschrijving, de auto’s zijn goedkoper te verzekeren en er is een korte of in bepaalde gevallen zelfs geen levertijd. 


SEAT Private Lease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SEAT Private Lease.

Bezoek SEAT Private Lease

Schrijf een review