Privelease is een Nederlands leasebedrijf dat nauw samenwerkt met Noordlease. Door de grootte van de ingekochte vloot heeft de klant een ruime keus uit het bestaand assortiment. Er zijn private lease voertuigen tegen betaalbare prijzen.

De private lease oftewel de particuliere lease begint bij een heel laag bedrag van 175 euro. Met zo een private lease heb je in principe geen omkijken naar het voertuig. Je moet echt allen nog tanken. De voordelen zijn dat je een vast maandbedrag betaald, geen verrassende bijkomende kosten, inbegrepen verzekering en belastingen, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp, 24/7 service team en leverbare voertuigen.


PriveLease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over PriveLease.

Bezoek PriveLease

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.

Leasemaatschappijen