Arval werd enkele jaren opeenvolgend de hoogst gewaardeerde leasemaatschappij. Ze bestaan uit een groot team die je op vrijwel elk vlak kan voorzien van de nodige hulp. Arval heeft ook Arval Connect waar je digitaal de nieuwe aanbiedingen, nieuwe wagens in het wagenpark en alle nodige informatie kunt achterhalen. Verder bieden ze ook software waarmee je een echte Smart Experience kunt meemaken. Op je smartphone kun je heel wat informatie over auto en rijgedrag volgen.

Arval heeft verschillende soorten lease zoals private lease, zakelijke lease en shortlease. De private lease van Arval biedt je een zorgeloze lease toe zonder te denken over verzekeringen, belastingen en onderhoud. Dat doet Arval al helemaal voor je in de private lease waar je kunt kiezen welke wagen het best bij je past.

De zakelijke lease van Arval biedt de voordelen voor ondernemers om geen wagen te moeten kopen. Het zorgt voor het behoud van kapitaal en makkelijkere leasemogelijkheden.

Het leasecontract is op ieder moment aan te passen en je krijgt een groot aantal voordelen inbegrepen zoals verzekeringen, belastingen en noodhulp langs de weg. Dit alles voor een leasecontract vanaf 1 maand!


Arval Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Arval.

Bezoek Arval

Schrijf je eigen review