Arval behoort al enkele jaren tot een van de top auto leasemaatschappij. Dit bedrijf bestaat uit een groot team die je op vrijwel elk vlak kan voorzien van de nodige hulp. Arval heeft ook Arval Connect waar je digitaal de nieuwe aanbiedingen, nieuwe wagens in het wagenpark en alle nodige informatie kunt achterhalen. Verder bieden ze ook software waarmee je een echte Smart Experience kunt meemaken. Op je smartphone kun je heel wat informatie over auto en rijgedrag volgen. Bij Arval ben je terecht voor verschillende soorten lease zoals private lease, zakelijke lease en shortlease. 

Private Lease

Heb je een nieuwe auto nodig, maar heb je daar niet voldoende financiële middelen voor? Maak dan gerust van de Private Lease optie van Arval. Je kunt dan tegen een vast bedrag per maand rijden in een van de nieuwe auto’s van Arval. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over verzekeringen, belastingen en onderhoud, want dat zit allemaal in het pakket dat je afneemt. Dit bedrijf opereert ook onder het keurmerk Private Lease wat Arval dus een betrouwbare partner maakt. Je bent er dus verzekerd van dat je veilig, vertrouwd en verantwoord een auto kunt leasen. 

Zakelijke Lease 

Ook bedrijven kunnen bij Arval terecht als ze van plan zijn hun wagenpark uit te breiden zonder in een keer al te veel uit te hoeven geven. Ondernemers kunnen gebruik maken van de zakelijke lease optie van Arval. Je hebt het voordeel als ondernemer dat je niet in een keer een groot bedrag moet uitgeven om een aantal nieuwe auto’s te kopen. Je behoudt je kapitaal en kunt toch beschikken over nieuwe auto’s voor het bedrijf en je personeel. Het voordeel dat je meekrijgt is dat het leasecontract op elk moment aangepast mag worden en in het pakket zijn de verzekeringen, belastingen en noodhulp langs de weg inbegrepen. Dit alles voor een leasecontract vanaf 1 maand. 

Je contract 

Bij het leasen van een voertuig ga je een leasecontract aan met Arval. Tussentijds bestaat de mogelijkheid altijd om je contract aan te passen en aan het einde van je contract heb je de mogelijkheid om de auto die je rijdt over te kopen. 

Lease occassions en aanbieding 

Bij Arval hebben geïnteresseerden ook de mogelijkheid om een tweedehandse auto te leasen. Via de Arval Occasion lease kun je snel in het bezit zijn van een betrouwbare auto tegen scherpe prijzen. Dat geldt overigens ook voor personen die in het bezit willen zijn van een lease auto met een korter lopend leasecontract. Over het algemeen kiezen steeds meer personen voor het leasen van een tweedehandse auto omdat het iet wat goedkoper uitkomt. Bij het afnemen van een Occasion lease pakket geniet je nog steeds van de Private Lease voordelen zoals reparatie en onderhoud, pechhulp, vervangend vervoer en haal- en brengservice. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken.


Arval Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Arval.

Bezoek Arval

Schrijf een review