De Full Operational Lease bij Directlease geeft je de mogelijkheid om de prijsbepaling te doen. Aan de hand van een looptijd en kilometrage dat door jou wordt doorgegeven kunnen de prijzen berekend worden. Er zitten in de berekende prijzen al inbegrepen kosten zoals reparaties, onderhoud, banden, belasting en verzekeringen.

Dit alles kun je met de nodige transparantie online berekenen. Je kunt ook een gespecificeerde offerte aanvragen. Ben je het eens met de offerte? Dan kun je heel makkelijk een bestelling plaatsen. Directlease kent ook de grensoverschrijdende oftewel de internationale lease. Het is beschikbaar in je eigen taal in de landen Belgie en Duitsland.


DirectLease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over DirectLease.

Bezoek DirectLease

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.