Hertz is een autoleasemaatschappij die niet alleen in Nederland opereert, maar ook internationaal. Het bedrijven houdt zich voornamelijk bezig met het leasen van verschillende type auto’s. In vrijwel alle toplanden en top vakantiebestemmingen heb je de mogelijkheid om een auto van Hertz te huren. De aanwezigheid van dit bedrijf in meer dan 145 landen en met meer dan 10.000 vestigingen behoort dit autoverhuurbedrijf tot en van de meest populaire in de wereld. Hertz biedt je naast het huren van auto’s ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Hertz Private Minilease en Zakelijke lease. 

Private Lease

Het eerste Hertz Private Minilease pakket richt zich vooral op privé gebruikers die heel graag een auto willen huren. Het voordeel van dit pakket is dat je voor een langere tijd over een auto kunt beschikken, indien nodig kan voorzien worden in vervangend vervoerd of je kunt een nieuwe auto uitproberen. De auto’s waarin je mag rijden zijn niet ouder dan 9 maanden en bij eventuele autopech mag je van auto wisselen. De minimale huurperiode is 30 dagen en daarna mag je dagelijks opzeggen. In het tarief van dit pakket is inbegrepen een standaard verzekering, je mag 3.000 kilometers zonder bijkomende kosten rijden, reparaties worden uitgevoerd door Hertz, de banden worden tijdig onderhouden en je maakt aanspraak op 24/7 pechhulpdienst en assistentie. 

Zakelijke Lease 

Hertz verhuurt niet alleen auto’s voor privégebruik, ook voor zakelijk gebruik. Je kunt hiervoor gebruik maken van het Hertz Minilease XL pakket. Naast de vele voordelen op fiscaal gebied, zijn in dit pakket ook inbegrepen speciale bijtellingen, ruim assortiment wagenpark met bestelwagen en kostenbesparende alternatieven.  

Je contract 

Bij Hertz heb je de mogelijkheid om direct te betalen voor je reservering of op een later moment. Heb je al betaald en wil je toch op de een of andere reden afzien van je reservering, dan kan dat uiterlijk twee dagen voor de geplande afhaaldatum geheel kosteloos. Annuleer je op het laatste moment, dan zullen er kosten in rekening gebracht worden. Dat geldt overigens ook voor no shows. Personen die een reservering hebben geplaatst op basis van de later betalen optie, kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de geplande afhaaldatum en tijdstip hun reservering gratis annuleren. 

Lease occassions en aanbieding 

Naast de Hertz Private Minilease en Hertz Minilease XL pakketten zijn er ook andere speciale aanbiedingen waar (potentiële) huurders gebruik van kunnen maken. Zo kun je gebruik maken van de beste prijs garantie aanbiedingen.  


Hertz Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hertz.

Bezoek Hertz

Schrijf een review