Huurmij is een autoleasemaatschappij die opereert in Leiderdorp. Met ruim 30 jaar ervaring en een ruim assortiment op voertuigen zoals particulier-, bedrijfs-, personen- en vrachtvoertuigen zult u zeker aan uw trekken komen. HuurMij heeft ook fietsen te huur.

HuurMij biedt de klant diverse mogelijkheden op het gebied van lease. Zo heb je shortlease en supershortlease. Hier heb je het voordeel dat je niet vastzit met langdurige contracten. De lease wordt verder ook verdeeld in verschillende pakketten zoals Basic, InBusiness en Rebel Lease. De basic lease is voor startende ondernemers en zijn de voertuigen dus niet topkwaliteit maar wel betrouwbaar. Bij de InBusiness lease gaat het om jongere modellen voertuigen met een oog voor de modernere technologie. En tot slot gaat het bij Rebel Lease om de professionals. De voertuigen zijn hier in de beste klasse.


Huurmij Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Huurmij.

Bezoek Huurmij

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.