Huurmij is een autoleasemaatschappij die opereert in Leiderdorp. Dit bedrijf heeft meer als 30 jaar ervaring en een ruim aanbod voertuigen zoals particulier-, bedrijfs-, personen- en vrachtvoertuigen. HuurMij biedt de klant diverse mogelijkheden op het gebied van lease. Zo kun je gebruik maken van de shortlease en supershortlease opties van dit bedrijf. Hier heb je het voordeel dat je niet vastzit met langdurige contracten. De lease wordt verder ook verdeeld in verschillende pakketten zoals Basic, InBusiness en Rebel Lease. De basic lease is voor startende ondernemers en zijn de voertuigen dus niet topkwaliteit maar wel betrouwbaar. Bij de InBusiness lease gaat het om jongere modellen voertuigen met een oog voor de modernere technologie. En tot slot gaat het bij Rebel Lease om de professionals. De voertuigen zijn hier in de beste klasse.

Private Lease 

Bij Huurmij kun je voornamelijk terecht voor het huren van auto’s op basis van de Short Lease optie. De Private Short Lease optie van Huurmij heeft als voordeel dat je niet gebonden bent aan een langdurig contract. Bij dit bedrijf kun je je contract na 1 maand zelfs dagelijks opzeggen. Het leasen van een auto bij Huurmij betekent dat je auto binnen 24 uur geleverd wordt, je krijgt een helder contract en je kunt gebruik maken van scherpe acties. 

Zakelijke Lease 

Ook als ondernemer ben je bij Huurmij terecht voor het zakelijk leasen van voertuigen. De Zakelijke Short Lease optie van dit bedrijf biedt je net als bij het private leasen de mogelijkheid om in een nieuwe auto te rijden tegen een vast maandtarief. Je bent daarbij niet gebonden aan een langdurige contract en kunt indien nodig het wagenpark van je onderneming aanvullen of juist in mindering brengen. Op de website van Huurmij zie je direct welke autos beschikbaar zijn om te leasen. 

Je contract 

Bij Huurmij gaan private alsook zakelijke lease klanten een short lease contract aan. Deze contracten zijn kort van duur en kunnen na een maand dagelijks opgezegd worden. Shortleasen houdt in dat je een voertuig voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden kunt leasen. Zodra je het lease contract hebt getekend kun je beschikken over je voertuig. 

Lease occassions en aanbiedingen 

Bij Huurmij kun je ook gebruik maken van diverse aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld tegen een tarief van €29,- per dag rijden in een Citroën C1 Promotie auto met INQAR HuurMij bestickering. Ook aan studenten heeft Huurmij gedacht. Als student kun je namelijk een auto leasen met een korting van 15%. Daarnaast kun je van tijd tot tijd ook gebruik maken van de Huurmij shortlease actie voor de maand. 


Huurmij Reviews

  Waardeloze service

  Gisteren 4 keer met huurmij Leiderdorp gebeld, 1e keer 20 minuten in de wacht gestaan vervolgens voor de 2e keer met de telefoon van mijn partner gebeld, er werd direct opgepakt. Ze zou mij doorverbinden mrt de alarmcentrale, deze verbinding werd verbroken. Voor de 3e keer met huurmij gebeld, we gaan u nog een keer doorverbinden, dit keer lukte de doorverbinding wel met de alarmcentrale en deze zou mij doorverbinden met Nissan, echter deze verbinding werd ook weer verbroken. Toen voor de 4e keer en inmiddels een uur verder zelf direct de alarmcentrale gebeld, ze zouden mij direct doorverbinden met Nissan maar deze verbinding is nooit tot stand gekomen. Heb het toen maar zelf opgelost. Ben ook niet terug gebeld. Dus als het aan Huurmij had gelegen had ik nog in Amsterdam gestaan.
  Ik ga dinsdag regelen dat ik een andere auto krijg van een andere maatschappij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze nemen geen verantwoordelijkheid. Zijn niet klantbewust.

Bezoek Huurmij

Schrijf een review