Bij Multilease staat vooral mobiliteit centraal. Het doet er niet toe of het nu gaat om producten, diensten of een volledige transitie van mobiliteit binnen een organisatie. Bij Multilease zijn er drie vormen van lease waar particulieren alsook ondernemers gebruik van kunnen maken. Denk maar aan de full operational lease, financial Lease en netto operational lease opties die het bedrijf te bieden heeft. 

Private Lease

Multilease heeft de Private Greenlease optie voor medewerkers en werkgevers. Dit pakket brengt met zich mee dat je in een auto kunt rijden zonder schadelijke uitstoot. Je hebt hierbij de mogelijkheid om in een milieuvriendelijke auto naar keus te rijden tegen een vast maandtarief. Je geniet daarbij van de service die Multilease te bieden heeft en vanwege het keurmerk Private Lease waar Multilease onderdeel van is kun je erop rekenen dat het geheel veilig en betrouwbaar is. 

Zakelijke Lease 

Bij Multilease heb je als ondernemer de mogelijkheid om een zakelijke lease contract aan te gaan. Dit betekent dat je als ondernemer een overeenkomst sluit met Multilease om een aantal auto’s van het bedrijf zakelijk te leasen. Je hebt daarbij de mogelijkheid om bestelauto’s te leasen, personenauto’s en je kunt een overeenkomst aangaan waarin een brandstofpas is inbegrepen. Niet alleen de MKB’ers en grote ondernemers hebben de mogelijkheid om een auto te leasen van dit bedrijf. Ook als je een eenmanszaak hebt of ZZP’er bent kun je auto’s bij Multilease zakelijk leasen. 

Je contract 

Net als bij elk ander leasebedrijf geldt ook bij Multilease dat je een contract aangaat voor bepaalde tijd bij het leasen van een auto. Je hebt daarbij zowel als ondernemer of als particuliere klant de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende lease pakketten zoals de operational lease, full operational lease, netto operational lease en financial lease. Je kunt verder contracten aangaan inclusief brandstofpas. Aan het eind van je contract heb je verder de mogelijkheid om je ex- lease auto over te kopen. Je dient er verder ook rekening mee te houden dat het tussentijds opzeggen of wijzigen van je leasecontract mogelijk is, maar dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. 

Lease occassions en aanbieding 

Wil je besparen op de kosten, maar toch in een jong gereden auto rijden? Dan ben je bij Multilease ook op het juiste adres. De occasion lease auto's van Multilease zijn vaak uitgerust met de nieuwste snufjes, staan gepoetst en nagekeken klaar. Voor een minimale duur van 12 maanden kun je een occasion lease contract aangaan bij dit bedrijf. Tegen een scherp maandtarief kun je al binnen twee weken in je auto rijden. De occasion lease auto’s brengen minder risico’s met zich mee en bieden je meer flexibiliteit. 


Multilease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Multilease.

Bezoek Multilease

Schrijf een review