Bij Multilease zijn er 3 vormen van lease. Full Operational lease, Financial Lease en Netto Operational lease. Een Full Operational Lease stelt het aantal leasetermijnen en het maandelijks bedrag van te voren met je af waardoor het een makkelijkere planning is voor je bedrijf. Ook worden alle kosten van afschrijving, rente etc. opgenomen in de prijs.

De financial lease (of zogenaamde inversteringsaftrek) biedt de mogelijkheid dat bedrijfauto’s worden gefinancierd door multilease. Het financieringsbedrag is inclusief BTW waardoor er extra financiele ruimte gecreerd wordt voor het bedrijf. Ook kunnnen verschillende andere aspecten zoals onderhoud en banden door Multilease beheerd worden.

Netto Operational Lease lijkt veel op de financial lease maar alleen dient de leaser hier zelf de operationele zaken in stand te houden zoals bv. de reparatie en onderhoud. Wil je helemaal geen omkijken naar het voertuig? Dan kun je kijken naar de Full Operational lease.


Multilease Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Multilease.

Bezoek Multilease

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.

Leasemaatschappijen