SIXT is een autoverhuurbedrijf dat niet alleen in Nederland actief is, maar in meer dan 105 landen wereldwijd. In Nederland alleen heeft dit bedrijf 19 SIXT vestigingen waar personen de mogelijkheid hebben om verschillende type auto’s te huren. Het bedrijf heeft een betrouwbare reputatie en de auto’s zijn gemiddeld niet ouder dan zes maanden. Je bent hier ondere andere terecht voor het huren van personenauto's, SUV’s, busjes en meer. SIXT biedt personen alsook bedrijven de mogelijkheid om voertuigen voor een korte periode alsook een langer termijn te huren. 

Private Lease

Bij SIXT wordt er niet expliciet gesproken over de Private Lease optie. Als individu heb je de mogelijkheid om een personenauto voor een langere periode, langer dan 27 dagen, te huren. Het huren van een auto voor privégebruik brengt heel wat voordelen met zich mee. Je krijgt een ongecompliceerd contract aangeboden, je kunt een voertuig naar wens kiezen en je kunt de auto inclusief de relevante verzekeringen huren. Daarnaast krijg je een duidelijk overzicht te zien van de kosten en je kunt op elk moment extra’s bijboeken.  

Zakelijke Lease 

Niet alleen individuen kunnen een auto voor een langere periode huren bij SIXT voor privé gebruik, maar ook bedrijven. Het voordeel bij zo een zakelijk contract is dat je als bedrijf je bedrijfsuitgaven voor wat betreft vervoer kunt verrekenen, je kunt de auto’s aanpassen met extra’s en je krijgt niet te maken met afschrijving van voertuigen. Door auto’s bij Sexit te huren kun je op eenvoudige wijze je wagenpark uitbreiden en een overeenkomst voor de huur van een auto vanaf een periode van 28 dagen afsluiten. 

Je contract 

Heb je een boeking bij Sixt geplaatst en wil je deze bij het naderen van de huurperiode vanwege de een of andere reden wijzigen of annuleren? Dan zul je dit schriftelijk of online kenbaar moeten maken. Als huurder heb je de mogelijkheid om een boeking tot één uur voor de geplande huurperiode te wijzigen. Je zult hiervoor wel herboekingskosten van €29,99 moeten betalen plus het eventuele verschil tussen het oorspronkelijke tarief en het tarief dat van toepassing is op de aangepaste huurperiode. Bij een annulering zal het reeds betaalde voorschot voor de huur met de annuleringskosten worden verrekend. 

Lease occassions en aanbieding 

Gedurende het jaar kun je gebruik maken van diverse SIXT aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld via de website in aanmerking komen voor 20% korting bij het huren van een auto voor een korte periode en 10% korting voor een periode langer als 28 dagen. 10% korting krijg je ook eenmalig als je aanmeld voor de nieuwsbrief van dit autoverhuurbedrijf. 


Sixt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sixt.

Bezoek Sixt

Schrijf een review