Bij Leaseplan Direct focussen zich op de ondernemer, eenmanszaak of MKB voor het leasen van voertuigen. Zij proberen het leasen een makkelijkere dimensie in te stoten door een volledig afhandeling online mogelijk te maken. Van offerte tot bestelling.

LeasePlan kent een BasicPlan en BasicPlanPlus pakket voor het leasen van voertuigen. Bij deze pakketten verschillen de inbegrepen voordelen. Zo heeft een basicplan inbegrepen in het contract: reparaties en onderhoud. Schade- en glas reparatie, houderschapsbelasting, verzekering WA- en casco, eigen risico en aflevering op de locatie.

Een basicplanPlus pakket heeft dezelfde voordelen van het eerste pakket maar met een extraatje. Dit extraatje bestaat uit schadeverzekering inzittenden, hulpverlening binnen- en buitenland, vervangend vervoer bij onderhouds- en schadeherstel werkzaamheden.


LeasePlan Direct Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LeasePlan Direct.

Bezoek LeasePlan Direct

Schrijf je eigen reviewLeasemaatschappijVergelijken

Op leasemaatschappij vergelijken helpen we je naar de voor jou perfecte leasemaatschappij. Of je nu opzoek bent naar een zakelijke lease, private lease of short lease er is voor ieder wat wils, maar je moet het wel kunnen vinden! Heb je al ervaringen met leasemaatschappijen? Dan kun je natuurlijk ook jou ervaringen delen om anderen te helpen de juiste keuze te maken.